Category
Royal residences
Expand map

Sights in category «Royal residences»

Filter
Rating
Kategori
Show All
Countries
Show All
Cities
Show All
Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kastil Neuschwanstein

Kastil Neuschwanstein ingkang mirip kaliyan Astana Disneyland punika

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Moscow Kremlin

The Moscow Kremlin (Russian: Московский Кремль Moskovskiy Krem

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Menara London

Yang Mulia Istana lan Benteng Kerajaan, utawi kawéntar kanthi nama

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Nymphenburg Palace

The Nymphenburg Palace (German: Schloss Nymphenburg), i.e. 'Nymph's

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Munich Residenz

The Munich Residenz (German for 'residence') is the former royal

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Château de Vincennes

The Château de Vincennes is a massive 14th and 17th century French

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Burghausen Castle

The Burghausen Castle in Burghausen, Upper Bavaria is the longest

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Yihe Yuan

Yihe Yuan utawa Basa Indonesia dadi Istana Musim Panas ya iku istana

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Blutenburg Castle

Blutenburg Castle is an old ducal country seat in the west of Munich,

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Istana Fontainebleau

Istana Fontainebleau utawi Château de Fontainebleau inggih punika

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Sanssouci

Sanssouci is the former summer palace of Frederick the Great, King of

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Alcázar of Segovia

The Alcázar of Segovia (literally, Segovia Castle) is a stone

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Buda Castle

Buda Castle (Hungarian: Budai Vár, Turkish: Budin Kalesi) is the

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Alcázar of Seville

The Alcázar of Seville (Spanish 'Alcázares Reales de Sevilla' or '

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Łazienki Palace

The Łazienki Palace (Шаблон:IPA-pl; Baths Palace; polski. Pałac

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Ludwigsburg Palace

Ludwigsburg Palace is one of Germany's largest Baroque palaces and

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Palazzo Pitti

The Palazzo Pitti (pa.ˈla.ttso ˈpi.tti), in English sometimes called t

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
National Art Gallery (Bulgaria)

The National Art Gallery (български. Национална художествена галер

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Sanam Chandra Palace

Sanam Chandra Palace (Thai:

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Royal Pavilion

The Royal Pavilion is a former royal residence located in Brighton,

Aku pengin ngunjungi
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Linlithgow Palace

The ruins of Linlithgow Palace are situated in the town of Linlithgow,

Parent categories: Sights & Landmarks