Region

Africa

Tumindak Gawe papan anyar
irishmet, Amr Mahmoud Saleh lan 477 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
Translate
Expand map

Most popular cities in Africa

Attractions in Africa

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Piramida Agung Giza

Piramid Giza utawa Piramida Agung Giza iku piramida paling tuwa lan

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Piramidha Giza

Piramida Giza utawi Piramida Agung Giza punika kalebet piramida

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Villa Somalia

Villa Somalia is the presidential palace of Somalia, which sits on

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Pretoria National Botanical Garden

The Pretoria National Botanical Garden is one of South Africa's nine

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kirstenbosch National Botanical Garden

Kirstenbosch is the name of a famous botanical garden nestled at the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Chefchaouen

Chefchaouen or Chaouen (Arabic: شفشاون/الشاون‎‎, Shafshāwan (pro

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Groot Constantia

Groot Constantia is the oldest wine estate in South Africa and

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cairo Citadel

The Saladin Citadel of Cairo (Arabic: قلعة صلاح الدين‎ Qalaʿat Salāḥ

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Al-Hussein Mosque

Al-Hussein Mosque (Arabic: مسجد الإمام الحسين‎; alternative tra

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Basilique Marie-Reine-des-Apôtres

The Basilique Marie-Reine-des-Apôtres[] (Mary Queen of the Apostles

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Hi-Impact Planet

Hi Impact Planet (also known as the Hi Impact Amusement park) is an

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cape Point Lighthouse

Cape Point Lighthouse minangka turis wisata, salah sawijining

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Casbah

The Casbah (Arabic: ‎, qasba, meaning citadel) is specifically the c

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cape Point

Cape Point is a promontory at the southeast corner of the Cape

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Temple of Edfu

The Temple of Edfu is an ancient Egyptian temple located on the west

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Stone Town

Stone Town or Mji Mkongwe, in Swahili meaning 'ancient town', is the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Sabratha

Sabratha (العربية. صبراتة), in the Zawia district in the northwestern

See all attractions in

Videos about Africa

Deleng kabeh Deleng kabeh