Region

Asia

Tumindak Gawe papan anyar
Lia Mumladze, Lê Huyền Thảo lan 3,178 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
Translate
Expand map

Most popular cities in Asia

Attractions in Asia

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cappadocia

Cappadocia (pronounced ; also Capadocia; Turkish Kapadokya, from

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Taj Mahal

Taj Mahal iku monumèn kang dadi tuladha gawéyan arsitèktur muslim In

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Pamukkale

Pamukkale, meaning 'cotton castle' in Turkish, is a natural site and

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Témbok Raseksa Cina

Témbok Raseksa Cina utawa Témbok Besar Tiongkok (Hanzi tradisional: 長

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Imam Ali Mosque

The Imām ‘Alī Holy Shrine (العربية. حرم الإمام علي), also known as

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tokyo DisneySea

Tokyo DisneySea (東京ディズニーシー, Tōkyō Dizunīshī) is a 176 acre (712,246 m

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Imam Husayn Shrine

The Shrine of Husayn ibn ‘Alī (Arabic: مقام الامام الحسين‎) is

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Love Valley (Aşk Vadisi)

Love Valley (Aşk Vadisi) minangka turis wisata, salah sawijining

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
あわしまマリンパーク

あわしまマリンパーク minangka turis wisata, salah sawijining Aquaria

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Dolmabahçe Clock Tower

Dolmabahçe Clock Tower (Türkçe. Dolmabahçe Saat Kulesi) is a clock tow

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Şanlıurfa Museum

Şanlıurfa Museum (Turkish: Şanlıurfa Müzesi) is an archaeological muse

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Zeugma Mosaic Museum

Zeugma Mosaic Museum, in the town of Gaziantep, Turkey, is the biggest

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Dazaifu Tenmangū

Dazaifu Tenman-gū (太宰府天満宮) is a Shinto shrine in Dazaifu, Fuk

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Mor Hananyo Monastery

Dayro d-Mor Hananyo (Turkish: Daryülzafaran Manastırı, Syriac: ܕܝ

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Dolmabahçe Palace

The Dolmabahçe Palace (Turkish: Dolmabahçe Sarayı) in Istanbul, Tu

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Nikkō Tōshō-gū

Nikkō Tōshō-gū (日光東照宮) is a Tōshō-gū Shinto shrine located in Nikkō

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kilitbahir Castle

Kilitbahir Castle (Turkish: Kilitbahir Kalesi) is a fortress on the

See all attractions in

Videos about Asia

Deleng kabeh Deleng kabeh