Region

Europe

Tumindak Gawe papan anyar
Silvija Lipska, olda lan 8,472 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
Translate
Expand map

Most popular cities in Europe

Attractions in Europe

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kastil Neuschwanstein

Kastil Neuschwanstein ingkang mirip kaliyan Astana Disneyland punika

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Menara Eiffel

Menara Eiffel (Basa Prancis: Tour Eiffel, /tuʀ ɛfɛl/) iku sa

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Moscow Kremlin

The Moscow Kremlin (Russian: Московский Кремль Moskovskiy Krem

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Trolltunga

Trolltunga is a piece of rock that stands horizontally out of the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tula Kremlin

Tula Kremlin (русский. Тульский кремль) is a fortress in Tula, Ru

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Colloseum

Collosseum ya iku bangunan sejarah kayadéné gedhong pamentasan sing g

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Sagrada Família

The Temple Expiatori de la Sagrada Família (official Catalan name;

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Big Ben

Big Ben inggih punika lonceng ageng ing menara jam ing Gedhung

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Menara London

Yang Mulia Istana lan Benteng Kerajaan, utawi kawéntar kanthi nama

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Acropolis

Acropolis ing Atena utawa luwih dikenal mung jeneng acropolis (kutha

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Saint Basil's Cathedral

The Cathedral of Intercession of the Virgin on the Moat

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kiev Pechersk Lavra

Kiev Pechersk Lavra (українська. Києво-Печ

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Łazienki Palace

The Łazienki Palace (Шаблон:IPA-pl; Baths Palace; polski. Pałac

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Miradouro de Santa Luzia

Miradouro de Santa Luzia minangka turis wisata, salah sawijining

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
山上圣母观景台

山上圣母观景台(Miradouro da Senhora do Monte)位于葡萄牙首都里斯

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Goðafoss

The Goðafoss (Icelandic: waterfall of the gods or waterfall of the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Goodwood Circuit

Goodwood Circuit is a historic venue for both two- and four-wheeled

See all attractions in

Videos about Europe

Deleng kabeh Deleng kabeh