Region

Europe

Tumindak Gawe papan anyar
Даниэль Кант, Alina Nica lan 7,163 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
Translate
Expand map

Most popular cities in Europe

Attractions in Europe

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kastil Neuschwanstein

Kastil Neuschwanstein ingkang mirip kaliyan Astana Disneyland punika

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Menara Eiffel

Menara Eiffel (Basa Prancis: Tour Eiffel, /tuʀ ɛfɛl/) iku sa

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tula Kremlin

Tula Kremlin (русский. Тульский кремль) is a fortress in Tula, Ru

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Moscow Kremlin

The Moscow Kremlin (Russian: Московский Кремль Moskovskiy Krem

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Trolltunga

Trolltunga is a piece of rock that stands horizontally out of the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Colloseum

Collosseum ya iku bangunan sejarah kayadéné gedhong pamentasan sing g

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Sagrada Família

The Temple Expiatori de la Sagrada Família (official Catalan name;

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Menara London

Yang Mulia Istana lan Benteng Kerajaan, utawi kawéntar kanthi nama

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Big Ben

Big Ben inggih punika lonceng ageng ing menara jam ing Gedhung

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Acropolis

Acropolis ing Atena utawa luwih dikenal mung jeneng acropolis (kutha

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Saint Basil's Cathedral

The Cathedral of Intercession of the Virgin on the Moat

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Kiev Pechersk Lavra

Kiev Pechersk Lavra (українська. Києво-Печ

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Val Thorens

Val Thorens, located in the Tarentaise Valley, Savoie, French Alps, is

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Miradouro de Santa Luzia

Miradouro de Santa Luzia minangka turis wisata, salah sawijining

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Castel Sant'Angelo

The Mausoleum of Hadrian, usually known as the Castel Sant'Angelo, is

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Goðafoss

The Goðafoss (Icelandic: waterfall of the gods or waterfall of the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Historic Centre of Sighișoara

The Historic Centre of Sighișoara (Sighișoara Citadel) is the old h

See all attractions in

Videos about Europe

Deleng kabeh Deleng kabeh