Region

Oceania

Tumindak Gawe papan anyar
Mandawe Kurianda Ropa, Jam Haa lan 126 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
Expand map

Most popular cities in Oceania

Attractions in Oceania

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Huka Falls

The Huka Falls are a set of waterfalls on the Waikato River that

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Lake Pukaki

Lake Pukaki is the largest of three roughly parallel alpine lakes

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tamarama Beach

Tamarama je úzka pláž a rovnomenná priľahlá štvrť v Sydney, 7 kilomet

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Loch Ard Gorge

The Loch Ard Gorge is part of Port Campbell National Park, Victoria,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Grampians National Park

The Grampians National Park (also Gariwerd) is a national park in

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Taronga Zoo

Taronga Zoo is the city zoo of Sydney, New South Wales, Australia.

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Lake Taupo

Lake Taupo is a lake situated in the North Island of New Zealand. It

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
West Gate Bridge

The West Gate Bridge is a cable-stayed bridge in Melbourne, Victoria,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cataract Gorge

The Cataract Gorge is a river gorge in Launceston, northern Tasmania,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Surfers Paradise Beach

Surfers Paradise Beach minangka turis wisata, salah sawijining

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Bronte Beach

Bronte Beach is a small but popular recreational beach on Nelson Bay

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
National Gallery of Australia

The National Gallery of Australia is the premier art gallery and

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
The Twelve Apostles (Victoria)

The Twelve Apostles is a collection of limestone stacks off the shore

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
St Patrick's Cathedral, Melbourne

St Patrick's Cathedral is the cathedral church of the Roman Catholic

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
St Paul's Cathedral, Melbourne

St Paul's Cathedral, Melbourne, is the metropolitical and cathedral

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Bondi Beach, New South Wales

Bondi Beach (pronounced 'BOND-eye', or /'bɒndaɪ/) is a popular beach a

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
National Gallery of Victoria

The National Gallery of Victoria, popularly known as the NGV, is an

See all attractions in

Videos about Oceania

Deleng kabeh Deleng kabeh