Disney parks and attractions ing Anaheim

Disneyland

Chris Verscheuren, Andre Garcia lan 18,888,201 luwih akeh wong sing wis teka ing kene
8.9/10

Disneyland, kang dumunung ing Anaheim, California (28 mil saka Los Angeles), ya iku papan rekreasi Disney kang digawé kapisan. Resmi dibuka ing tanggal 17 Juli 1955, Disneyland dadi sawijining papan rekreaasi kang paling kerep ditekani wisatawan saka saubenging donya.

Pranala njaba

Kirim komentar
Tips & Petunjuk
5 July 2011
Welcome to the Happiest Place on Earth. While you’re in Disneyland, make sure you go to the castle. That’s where I ran into Mickey! Mickey Disanti, from my old neighborhood. He looked great.
20 November 2009
Go ride the Jungle Cruise!
Muat luwih komentar
foursquare.com
Lokasi
Peta
Alamat

209 Main Street U.S.A., Anaheim, CA 92802, USA

Entuk arah
Mbukak jam
Mon-Thu-Sat 9:00 AM–Midnight
Tue-Wed 9:00 AM–10:00 PM
Fri-Sun 8:00 AM–Midnight
Cathetan

Disneyland Park ing Foursquare

Disneyland ing Facebook

Anaheim Three Bedroom Home

miwiti $11359

Orange County Luxury Unit 2

miwiti $11359

Anaheim Majestic Garden Hotel

miwiti $101

Quality Inn and Suites Anaheim Maingate

miwiti $102

Ramada by Wyndham Anaheim Maingate North

miwiti $139

Days Inn & Suites by Wyndham Anaheim At Disneyland Park

miwiti $103

Disaranake ing papan sing cedhak

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Disney's California Adventure Park

Disney's California Adventure Park is a theme park in Anaheim,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Crystal Cathedral

The Crystal Cathedral is a Protestant Christian megachurch in the city

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Knott's Berry Farm

Knott's Berry Farm is the brand name of two separate entities: a theme

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Earl Burns Miller Japanese Garden

The Earl Burns Miller Japanese Garden is a Japanese garden

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Balboa Fun Zone

The Balboa Fun Zone is a family destination located on the Balboa

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
The Wedge (surfing)

The Wedge is a spot located at the extreme east end of the Balboa

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Long Beach Grand Prix

|Previous names = Inaugural Long Beach Grand Prix (1975)United States

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
RMS Queen Mary

RMS Queen Mary is a retired ocean liner that sailed the North Atlantic

Objek wisata kaya sing padha

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Disney's California Adventure Park

Disney's California Adventure Park is a theme park in Anaheim,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Disneyland Tokyo

Disneyland Tokyo Kastil Cinderella Disneyland Tokyo

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tokyo DisneySea

Tokyo DisneySea (東京ディズニーシー, Tōkyō Dizunīshī) is a 176 acre (712,246 m

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Walt Disney Studios Park

Walt Disney Studios Park is the second theme park of Disneyland Paris,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Tokyo Disney Resort

Tokyo Disney Resort (東京ディズニーリゾート, Tōkyō Dizunī Rizōto) is a the

Deleng kabeh panggonan sing padha