Waterfalls ing Niagara Falls

Niagara

9.0/10

Grojogan Niagara yakuwi sawijining grojogan gedhé kang dunungé ana ing Kali Niagara, yakuwi ing tlatah tapel wates antara Kanada lan Amérika Sarékat, misahaké Provinsi Ontario Kanada lan Negara bagéyan New York Amérika Sarékat. Grojogan iki dumunung kira-kira 17 mil (27 km) arah lor-lor-kulon saka Buffalo, New York, 75 mil (120 km) kidul-kidul-wétan saka Toronto, Ontario, antara kutha kembar Niagara Falls, Ontario, lan Niagara Falls, New York.

Grojogan Niagara arupa rong bagéan kang pinisah déning Goat Island: Grojogan Tapel Jaran, ing sisih Kanada lan Grojogan Amérika ing sisih negara Amérika Sarékat. Grojogan sing luwih cilik yakuwi Bridal Veil Falls uga dumunung ing sisih Amérika, dipisah saka grojogan utamané déning Pulo Luna. Grojogan Niagara dumadi nalika glaciers mandheg ing pungkasané Wisconsin glaciation (pungkasan abad ès), lan banyu saka telaga anyar Great Lake mili ngliwati Niagara Escarpment menyang Samudra Atlantik. Grojogan Niagara kawentar amarga kaéndahané lan minangka sumber energi listrik hidro. Nata kasaimbangan minangka panggonan rekreasi, komersial lan industri ngrupaaké tantangan kanggo sing kajibah ngreksa grojogan mau wiwit taun 1800an.

Karakteristik

Grojogan Niagara kapérang dadi loro yakuwi Grojogan Tapel Jaran lan Grojogan Amérika. Grojogan Tapel Jaran dhuwuré watara 173 feet (53 m). Grojogan Amérika dhuwuré udakara 70 feet (21 m).

Uga Pirsani

  • Niagara Falls, Ontario
  • Niagara Falls, New York
  • Niagara Scow
  • Ontario Hydro
  • Welland Canal
  • Incline railways at Niagara Falls
  • Table Rock, Niagara Falls

Sumber

Pranala Jaba

Kirim komentar
Tips & Petunjuk
14 March 2013
There are endless picture-perfect photo opportunities along the walkway at Niagara Falls. For the best shot, get here at night to take in the light show and fireworks!
6 November 2010
Feel free to turn on your cell phones as signal strength from U.S. cell towers will suffice, preventing roaming. U-S-A, U-S-A, U-S-A!
Muat luwih komentar
foursquare.com
Lokasi
Peta
Alamat

6650 Niagara Parkway, Niagara Falls, ON L2G, Canada

Entuk arah
Mbukak jam
Sat-Sun 10:00 AM–10:00 PM
Mon 10:00 AM–7:00 PM
Tue 11:00 AM–4:00 PM
Wed-Thu 11:00 AM–6:00 PM
Cathetan

Niagara Falls (Canadian Side) ing Foursquare

Niagara ing Facebook

Home sweet Home

miwiti $25

Sheraton Niagara Falls

miwiti $150

Wyndham Garden at Niagara Falls

miwiti $128

Rodeway Inn

miwiti $78

Howard Johnson by Wyndham Closest to the Falls and Casino

miwiti $74

Redwood Bed and Breakfast

miwiti $116

Disaranake ing papan sing cedhak

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Cave of the Winds (New York)

The Cave of the Winds was a natural cave behind Bridal Veil Falls at

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Prospect Point Park observation tower

The Prospect Point Park Observation tower is located in Niagara Falls,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
MarineLand

Marineland is a themed amusement and animal exhibition park in the

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Niagara Falls Sky Wheel

The Niagara SkyWheel is a 175 feet (53 m) tall Ferris wheel located

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Criminals Hall of Fame

The Criminals Hall of Fame Wax Museum is a wax museum on 5751 Victoria

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Bird Kingdom

Bird Kingdom, is located in the tourist district of Niagara Falls,

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Niagara River

The Niagara River flows north from Lake Erie to Lake Ontario. It forms

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Niagara Science Museum

The Niagara Science Museum is located in the original National Caron

Objek wisata kaya sing padha

Deleng kabeh Deleng kabeh
Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Minnehaha Falls

Minnehaha Creek is a tributary of the Mississippi River located in

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Bridal Veil Falls (Oregon)

Bridal Veil Falls is a waterfall located on the Columbia River Gorge

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Skógafoss

The waterfall Skógafoss (pronounced ]) is situated in the south of

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Yosemite Falls

Yosemite Falls is the highest measured waterfall in North America.

Tambah menyang dhaptar dhaptar
Kulo wonten mriki
Wis dikunjungi
Gullfoss

Gullfoss (English: Golden Falls) is a waterfall located in the canyon

Deleng kabeh panggonan sing padha